Krenaria dhe respekti skanë kufi!
Stafi punues i IN “Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe” – Manastir i drejtuar nga drejtori Nuer Arsllani, e priti delegacionin shqiptaro -maqedonas nga Tirana dhe Shkupi, i drejtuar nga Kryetari i Gjykatës Kushtetuese së Shqipërisë z. Bashkim Dedja. U zhvillua një takim ku u shkëmbyen mendime dhe fjalë të përzemërta, u bisedua rreth projekteve të muzeut ku mbetën të fascinuar dhe të kënaqur nga pritja.

Lini një Përgjigje