Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Programet arsimore për studentët

10 Maj, 2020 @ 10:00

30MKD

Realizimi i programeve arsimore të projektit për studentë nga

Klasa e 5-të deri në 9-të – “të njohësh historinë e alfabetit shqip”.

Qëllimi i këtij projekti është njohja dhe edukimi i studentëve me historinë e alfabetit shqip. Vizituam Shkollën e Parë të Gjuhës Shqipe në Korçë dhe Muzeun e Alfabetit Shqip në Manastir.

drejtori i madh Shkolla Fillore Faliminderim “Goce Delçev” – Manastir për përkrahjen dhe bashkëpunimin e tyre.

Hollësi

Datë:
10 Maj, 2020
Kohë:
10:00
Kosto:
30MKD
Veprimtari Categories:
,
Veprimtari Tags:
,

Vendi ku mbahet

Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe
Bitola, Macedonia
Phone
076/ 299 008

Organizator

Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe
Phone
047/ 612 763
Email
muzeuialfabetit@yahoo.com