Po ngarkohet Veprimtari

« Krejt Veprimtari

  • This veprimtari has passed.

Takim me nxënësit e shkollës fillore “Goce Delçev”

23 Janar, 2020 @ 10:00 - 13:30

Sot në muze zhvillohet një prezantim dhe aktivitete me nxënësit e shkollës fillore “Goce Delçev”
me klasën V-5

Hollësi

Datë:
23 Janar, 2020
Kohë:
10:00 - 13:30
Veprimtari Categories:
,
Veprimtari Tags:
,

Vendi ku mbahet

Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe
Bitola, Macedonia
Phone
076/ 299 008

Organizator

Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe
Phone
047/ 612 763
Email
muzeuialfabetit@yahoo.com