Latest Past Veprimtari

Programet arsimore për studentët

Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe Bitola, Macedonia

Realizimi i programeve arsimore të projektit për studentë ngaKlasa e 5-të deri në 9-të - "të njohësh historinë e alfabetit shqip".Qëllimi i këtij projekti është njohja dhe edukimi i studentëve me historinë e alfabetit shqip. Vizituam Shkollën e Parë të Gjuhës Shqipe në Korçë dhe Muzeun e Alfabetit Shqip në Manastir.drejtori i madh Shkolla Fillore […]

30MKD

Vizitë nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë.

Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe Bitola, Macedonia

Deputetët e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë - Komisioni për Kulturë sot vizituan muzeun, ligjvënësit shprehën dëshirën për të parë nga afër problemet dhe mangësitë e punës së Muzeut NI në alfabetin shqiptar, së bashku me drejtorin diskutuan problemin me ambientet e biznesit dhe oborrin e muzeut. Drejtori i informoi ata për projektet e implementuara […]