По повод одбележувањето на 111-годишнината од манастирот Конгрес, тимот на мобилниот музеј во соработка со персоналот на манастир
Музејот на азбуката во манастирот, спроведена активност во shfmu,, Гоце ДЕЛЧЕВ ‘ ‘ Манастир Сити во Северна Македонија.

 

Напишете коментар