Projekte 2016

 

  • Rregullimi i hapësirës për hapjen e ekspozitës etnologjike dhe paisja e saj me objekte etnologjike ( veshje popullore, instrumente dhe objekte etnologjike ).
  • Manifestim kulturor i ditës të Alfabetit të gjuhës shqipe 22 Nëntor.
  • Dhoma e kujtimit të Komisionit të Alfabetit të gjuhës shqipe