Me rastin e shënimit të 112 vjetorit të Ditës të Alfabetit, (20 Nëntor) delegacioni Qeveritar, kryesuar nga Zëvendës Kryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, z.Artan Grubi sëbashku me z.Bujar Osmanin Ministër I Punëve të Jashtme, sekretarin shtetëror në Ministrin e Kulturës së Republikës së Maqedonisë së Veriut, z.Valmir Aziri, Ministrin I Ekonomisë z. Kreshnik Bekteshi, Ambasadori i Kosovës në Republikën të Maqedonisë së Veriut z. Gjergj Dedaj vizituan Muzeun e Alfabetit të Gjuhës Shqipe -Manastir.

Lini një Përgjigje