Një tabelë e vogël por me vlerë të madhe. Sonte ajo për 115 vjetorit të “Kongresit të Manastirit”, ndriçoj qytetin e Alfabetit. Si edhe premtuam ashtu edhe e bëmë.

Për herë të parë sonte rruga në qendër të qytetit u pasurua edhe me njl shenjë udhërëfyese e cila tregon Institucionin nacional “Muzeun të Alfabetit të gjuhës shqipe”.

Me inicijativën të IN”Muzeu i Alfabetit” dhe me punën e këshilltares tonë të denjë Merita Ismailit kjo punë u zbatua me sukses. Një faleminderim për krytarin të degës BDI Manastir i nderuari Ljutfi Ahmetin dhe flm për kryetarin të Komunës të Manastirit ii nderuarin Toni Konjanovski për angazhimin e tij.

Lini një Përgjigje