Në suaza të aktiviteteve kulturore për shënimin e 111-vjetorit të Kongresit të Manastirit u nënshkrua një memorandum bashkëpunimi ndërmjet AZGJ-së dhe Muzeut të Alfabetit Shqip. Bashkëpunimin e nënshkruan drejtori Ylber Sela dhe drejtori Nuer Arsllani.
Ky memorandum përmban aktivitete të përbashkëta për Ditën e Alfabetit dhe në përgjithësi për gjuhën shqipe.

Shkup, 14.11.2019

Lini një Përgjigje