Me rastin e 113 vjetorin e Kongresit të Manastirit, IN “Muzeu i alfabetit të gjuhës shqipe” Manastir ju fton të merni pjesë në solemnitetin dhe aktivitetet e organizuar me këte rast.

Lini një Përgjigje