Në 13 shtator 1907, në Pogradec lindi Dhimitër Pasko, i njohur si Mitrush Kuteli, një shkrimtar, kritik letrar dhe përkëthyes i mirënjohur shqiptar. Së bashku me Ernest Koliqin ai konsiderohet si themelues i prozës moderne shqiptare.

Lini një Përgjigje