Sot Drejtori në Muzeun të Alfabetit Zait Aliu pati takim me TV Uskana nga Kërçova ku shfrytëzoj mundësin ti njoftoj me ngjarjet dhe aktivitetet në këtë Institucion poashtu projektet e muzeut dhe planet në të ardhmen.

Lini një Përgjigje