Sot Drejtori në Muzeun të Alfabetit Zait Aliu pati takim me TV Uskana nga Kërçova ku shfrytëzoj mundësin ti njoftoj me ngjarjet dhe aktivitetet në këtë Institucion poashtu projektet e […]

Me rastin e shënimit të 112 vjetorit të Ditës të Alfabetit, (20 Nëntor) delegacioni Qeveritar, kryesuar nga Zëvendës Kryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive, […]

111 Vjetorit

Me rastin e shënimit të 111 vjetorit të Kongresit të Manastirit, ekipi i Muzeut Mobil në bashkëpunim me stafin e Muzeut të Alfabetit në Manastir, zhvilluan aktivitet në SHFMU ,, […]